BASIS - STANDARD - PLUSS

Velg den firmagaven som passer ditt behov og ditt budsjett!
Vi har satt sammen flere gaveløsninger som garantert skaper glede hos dine ansatte eller dine beste kunder. Du kan velge mellom basis-, standard- og plussvariant.

BASIS

I basisløsningene finner du gode gaver som er ett eller flere produkter innenfor et tema, og som passer sammen.

STANDARD

Ønsker du å gi en litt større gave skal du velge standardløsningen med samme navn. Der finner du de samme produktene som i basis, og i tillegg ett eller flere produkter som også passer til temaet.

PLUSS

Vil du slå på stortromma velger du plussløsningen. Det er en komplett løsning med alle basis og standard sine produkter, pluss det lille ekstra. Riktig pris for ditt budsjett Basis er den rimeligste løsningen, men for bare litt mer får du mye mer. Og for bare litt mer får du enda mer enn det igjen.

DIN GAVE - DINE PENGER - DITT VALG

Det er selvfølgelig også mange andre alternativer til firmagaver og profilering - ta en titt i nettbutikken, eller snakk med en rådgiver.

MED ELLER UTEN LOGO

Alle våre løsninger kan justeres og endres, og alle inneholder produkter som egner seg for logomerking. Ønsker du logo på firmagavene dine velger du produktet i nettbutikken og trykker på send forespørsel. Der får du mulighet til å laste opp logo. Ønsker du produktene slik de er trykker du bestill og mottar varene så snart som mulig, eller til ønsket dato.

Hva er mulighetene mine?

Sjekk utvalget i nettbutikken vår.