FullserviceKonsept™

FullserviceKonsept™ er en videreføring av vårt Profilkonsept, og passer for bedrifter i alle størrelser som gjør jevnlig innkjøp av profil- og reklameprodukter. Fullservicekonseptet er vårt bidrag til deg som kunde for effektivisering i form av både tids- og kostnadsbesparelser. FullserviceKonsept™ innebærer at vi bidrar med alle ledd i prosessen - fra innkjøp, logomerking, lagerhold og levering.

HVEM PASSER FULLSERVICEKONSEPT™ FOR?
Fullservicekonseptet er en videreføring av profilkonseptet. Det passer for alle bedrifter som jevnlig gjør innkjøp av profil- og reklameprodukter. Fullservicekonseptet er vårt bidrag til at dere skal bli mer effektive, og samtidig spare både tid og penger.


Innkjøp og lagring

Benytter dere dere av vårt FullserviceKonsept™ vil dere få volumrabatt ved å kjøpe inn store volum av produktene og vi lagrer varene hos oss i Sandvika. Det sparer dere for både penger, og plass. Dere har alt på ett sted, og henter det ut når dere trenger det.


Voluminnkjøp for volumrabatt Lagerføring
Plassbesparelse Alt på ett sted (SPC)

Nettbutikk og uttak av varer

Vi oppretter en egen nettbutikk for dere med deres varelager, og dere bestemmer selv når, og hvem, som kan handle fra deres egen butikk. På den måten har dere full oversikt over varelageret dere, hvor mange produkter som til enhver tid er tilgjengelig, og hvilke produkter det er.


Enkelt Full oversikt over lagerbeholdningen din
Kun ditt eget utvalg Brukervennlig

Finansiering og fakturering

FullserviceKonsept™ gjør også finansiering av profilering og firmagaver enklere. Det er ingen utlegg ved innkjøp til lager og dere blir bare fakturert for de faktisk uttakene fra lageret. Fordi vi har varene deres tilgjengelig på lager i Sandvika vil også varene dere bestiller fra dere selv bli pakket og sent på dagen. Raskere levering skal du lete lenge etter.


Enklere finansiering Ingen utlegg ved innkjøp til lager
Fakturering skjer ved faktiske uttak Distribusjon og levering på dagen

Er dette midt i blinken for dere?

En prat med våre rådgivere og dere er et godt steg på veien til å få full service!