Julegaver til ansatte

For mange er det vanlig å gi de ansatte en påskjønnelse til jul, som takk for innsatsen i løpet av året. Men har du tenkt over hvilken effekt en liten julegave kan ha for kulturen i din bedrift? Det å vise at man setter pris på de ansatte med en julegave kan faktisk bidra til å øke både motivasjonen, lojaliteten og produktiviteten hos dine ansatte!

En julegave kan bidra til at dine ansatte føler seg verdsatt, og at de blir anerkjent for innsatsen de gjør. Forskning viser at det å føle seg verdsatt er en av de viktigste faktorene for trivsel på arbeidsplassen, og at økt trivsel på jobb fører til både sterkere motivasjon og høyere produktivitet. I tillegg er det mange positive følelser knyttet til julegaver, som kan bidra til at dine ansatte føler en sterkere tilknytning til bedriften, og at du over tid vil få mer lojale arbeidstakere.

Men - for å oppnå disse effektene er det viktig at du gir de ansatte noe de faktisk ønsker seg!

Å finne den riktige julegaven

Så hvordan finner du den perfekte gaven å gi til dine ansatte? Ofte er mottakerne en blanding av ulike kjønn, aldere og ikke minst personligheter, og det å finne noe som passer for alle kan være en stor utfordring.

La de ansatte velge

Den enkleste måten å sikre at alle får noe de liker er å gi det lille ekstra. Og det lille ekstra; det er valget! Enten du velger å gi de ansatte full valgfrihet med et gavekort, eller du ønsker en skreddersydd løsning der du selv plukker ut et utvalg gaver mottaker kan velge imellom. Det å kunne velge sin egen gave sikrer at alle får noe de ønsker seg!

Vi i SVE Profilgaver har løsningene du trenger for å bli årets sjef, og ekspertene som hjelper deg å sørge for at alle blir fornøyde med sine julegaver i år! Vi har vært fremst i feltet når det gjelder julegaver i mer enn 30 år, og deler gjerne våre erfaringer med deg.

Se mer om våre gaveløsninger her!

Julegavetips: mat!

Dersom du ønsker å gi en tradisjonell gave og vil at alle skal få det samme har vi ett tips: gi en matgave. Les mer om hvorfor du skal velge en matgave, og se eksempler her eller kontakt en av våre rådgivere.

Er du oppdatert på skattereglene for julegaver?

Vi har laget en enkel oversikt over reglene om skattefritak for gaver i arbeidsforhold.