Om oss

Sve Profilgaver er et norsk selskap som leverer bærende reklame over tid. Vi har hovedfokus på fire produktsegmenter; (1) firmagaver, (2) reklame- og profilprodukter (3) bekledning og tekstil samt (4) displayprodukter. Vi leverer direkte til egne bedriftskunder, et stort forhandlernett, retail og privatmarkedet. 

Sve Profilgaver ble etablert i 1982, teller i dag 13 fast ansatte og er sentralt plassert i Sandvika. Våre lokaler i Sandvika huser kontor, showrom, 3 000 kvadratmeter lager og kjølerom. Vi kan tilby levering på dagen og distribusjon til hele verden. 

Kvalitet og egne merker

Vi er kanskje mest kjent for matgaver og matkonseptet vårt Sve Gourmet™, men har også fått en sterk posisjon i markedet som produsent og leverandør av egne brands som northpole® (tekstil, reise- og turprodukter), Chef® (kjøkkenprodukter), Chef sound® (gode lydopplevelser), DiVita™ (hjem- og interiørprodukter) og Sve Gourmet Gold® (kortreist mat og tilbehør). Sve Profilgaver er også eksklusiv representant i Norge for Eurimage, som er Europas største innkjøpssamarbeid for reklame- og profilprodukter. Ut over dette tilbyr vi det meste av kjente merkevarer innen gaveprodukter, tekstil- og profilprodukter.

Vi har stått som garanti for trygghet og kvalitet i mer enn 35 år, noe vi vil at våre kunder skal nyte godt av.
Sve Profilgaver tilbyr et unikt Full Service Konsept™ med finansiering og lagerføring av produkter fra våre fire produktsegmenter, noe som gir kundene våre besparelser i form av både tid og penger. 


Vår misjon

Misjonen til Sve Profilgaver er enkel, rett frem og ikke til å misforstås.

VIS AT DU BRYR DEG!

Våre visjoner


For våre kunder skal vi...

  • være unike på egne merkevarer og bygge disse til å bli dominerende innen sine segment
  • være best på matgaver med tilbehør
I tillegg er våre visjoner og mål at vi skal...

  • videreutvikle individuelle ferdigheter for å gjøre andre medarbeidere gode
  • skape lojale kunder
  • ha en årlig vekst i omsetning
  • ta en tydeligere posisjon mot forhandlermarkedet med egne produkter
  • ta en posisjon i privatmarkedet med egne produkter (besøk divita.no for gode produkter og gode tilbud)