Personvernerklæring

Sve Profilgaver AS, ved daglig leder, er databehandler for personopplysninger i forbindelse med våre kundeforhold.

Sve Profilgaver AS, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger for:

  • Kontaktopplysninger til kunder, referanser, leverandører og andre som vanligvis er offentlig tilgjengelig
  • Ansatte, innleide rådgivere og kandidater til fremtidige stillinger
  • Brukere av våre nettsider

Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd). Har du spørsmål rundt dine rettigheter ifm personvern i Sve Profilgaver AS, kontakt mail@sveprofilgaver.no.

Databehandlere

Sve Profilgaver har flere databehandlere:

  • Microsoft for Office365 for kontorstøtte verktøy, samt e-poster om ansatte og kommunikasjon via e-post med kunder. Lagres i skyen i Europa i Office365 hos Microsoft.
  • ECit AS for nettverk og datakommunikasjon Telia AS for telekommunikasjon
  • 24SevenOffice for CRM
  • Visma AS for lønnsdata
  • 24SevenOffice AS for regnskapsdata
  • Apsis AS for utsendelse av nyhetsbrev, kampanjer og spørreundersøkelser

En standard databehandleravtale eksisterer mellom Sve Profilgaver og våre databehandlere. Personopplysninger utleveres ikke fra Sve Profilgaver til andre aktører, uten samtykke fra den registrerte.

Behandling av personopplysninger ifm kunde- og leverandørforhold

Sve Profilgaver er databehandler for personopplysninger tilknyttet kunder, referanser, leverandører og andre som vanligvis er offentlig tilgjengelig. I forbindelse med dialog rundt eksisterende kundeforhold samtykker kunden til behandlingen relatert aktuelt kundeforhold. Det innebærer samtykke til:

  • Lagring av kontaktinformasjon ansett som nødvendig for utsendelse av tilbud, ordrebekreftelse korrekturer, varer og faktura, slik som navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.

Informasjonen i denne behandlingen, hvor Sve Profilgaver er behandlingsansvarlig, vil normalt lagres så lenge kundeforholdet eksisterer. Ved eventuelt opphør av kundeforholdet vil normalt informasjonen slettes etter 5 år.

Behandling av personopplysninger for ansatte, innleide rådgivere og kandidater

Sve Profilgaver er behandlingsansvarlig for personopplysninger for ansatte og innleide rådgivere i Sve Profilgaver, i tillegg til kandidater som har søkt på arbeid i Selskapet. Personopplysninger og lønnsinformasjon lagres i Microsoft Office365 for kontorstøtte verktøy samt i 24SevenOffice og Visma Lønn. Behandlingen baseres på ansettelsesavtale. Ansatte og innleide rådgivere har rettigheter ihht Personopplysningsloven.

Sve Profilgaver nettsted

Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettstedet, lagres på egne servere som driftes av Aktiv Marketing (Ringeis). Det er kun Sve Profilgaver og databehandlerne som har tilgang til opplysningene som samles inn. Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics på vårt nettsted. Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Følgende informasjonskapsler brukes på Sve Profilgaver.no:

  • Analyseverktøyet Google Analytics bruker informasjonskapsler til å produsere statistikk som viser bruksmønsteret for Sve Profilgaver.no. Les mer om Google Analytics og bruk av informasjonskapsler her.
  • Vår publiseringsløsning, plasserer en informasjonskapsel på din maskin for å begrense visse tilgangsrettigheter til brukere med administrative roller. Denne informasjonskapselen blir liggende i ett døgn.

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7. Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no)

Spørreundersøkelser

Selskapets markedsavdeling har ansvaret for Sve Profilgavers spørreundersøkelser. Sve Profilgaver bruker Apsis til å gjennomføre undersøkelser. Vi vil alltid informere om formålet med spørreundersøkelsen, og hvorvidt den er anonym eller ikke. Sve Profilgaver vil ikke dele opplysningene med andre eller bruke opplysningene til andre formål enn det som er angitt.

Anonyme undersøkelser

Dersom undersøkelsen er anonym, vil ikke Sve Profilgaver eller Survey Monkey samle inn noe informasjon som kan kobles til deg.

Identifiserbare undersøkelser
Dersom undersøkelsen ikke er anonym, kan Sve Profilgaver identifisere de som har besvart undersøkelsen. Vi kan også benytte Survey Monkey til å sende ut undersøkelser eller oppfølgingsspørsmål.

Motta nyheter og tilbud først

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gode tilbud rett i innboksen din!!