PROFILKONSEPT™
Bærende reklame over tid

Profilkonsept™ handler om å levere bærende reklame over tid. Det vil si at vi hjelper dere med alt fra idé, design, produksjon, logomerking og logistikk. Gode profileringsartikler er en viktig del av markedsføringsmiksen og er en sterk bidragsyter til å bygge merkevarekjennskap og tilhørighet til bedriften. Vi bistår med alt du trenger av profil- og reklameprodukter i forbindelse med dine sales promotion aktiviteter, og er med og sørger for at bedriften fremstår akkurat som dere ønsker.

KONTAKT EN RÅDGIVERSTEG FOR STEG


Profilkonsept™ tar for seg alle stegene fra idé til logistikk. Vi hjelper deg fra start til slutt, og sørger for at hele prosessen går sømløst for seg og resultatet blir bærekraftig reklame over tid. Du kan også velge å videreføre konseptet i vårt FullserviceKonsept™.Idé og design
Enten kommer du til oss med en allerede påbegynt idé, eller så kaster vi ball med deg til vi kommer frem til den perfekte kombinasjonen av profilartikler som passer for din bedrift og dine mål. Deretter setter vi i gang med designprosessen. Vi har en designer på huset som er ekspert på profilartikler, men du kan også levere dine egne design om det er ønskelig.

Når du tenker idé og design og skal velge produkter skal du stille deg selv to spørsmål:

Hva er målet mitt?
Hvordan ønsker jeg at bedriften min skal fremstå?

Produksjon
Når produktene er valgt og designet er på plass, skal produktene settes i produksjon. Hvor lang produksjonstiden er vil variere ut i fra hvilke produkter og antallet, om det er produkter vi lagerfører eller om det spesialproduseres for dere.Logomerking
Så snart produktene er ferdigprodusert setter vi i gang logomerkingen. Hvor lang tid logomerkingen tar vil variere ut i fra hvilke produkter og antallet, samt hva slags trykking/brodering/impregnering man skal ha. Vi vil alltid strebe etter kortest mulig produksjonstid og sørge for eksemplarisk resultat.Logistikk
Med i profilkonseptet ligger også logistikk av produktene deres. Når de er ferdig produsert og logomerket vil vi distribuere de etter avtale med dere. Vi leverer alle produktene etter hvert som vi mottar dem hos oss.


ET STEG VIDERE


Vi vet av erfaring og undersøkelser at det er gull for enhver bedrift å sikre seg profilering som del av markedsmiksen. Om du har gjort det for vane å alltid ha profilartikler, giveaways eller bekledning for hånden kan vi anbefale å ta Profilkonseptet videre og benytte deg av vårt FullserviceKonsept™.

FullserviceKonsept™ kort fortalt

Har du kjøpt et større parti profileringartikler tilbyr vi fullservicekonsept der vi lagrer varene dine i Sandvika, oppretter (hvis ønskelig) en egen nettbutikk for deres varelager og distribuerer varene på dagen ved deres behov. Vi leverer direkte til avdelingskontoret og fakturerer kun etter uttak av varer.

Les mer om Fullservicekonseptet

Hvilket konsept passer for dere?

En prat med våre rådgivere vil gi deg full oversikt over hva som passer best for dere!